U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Wat kan Vastgoed Centrale voor u betekenen?

Het antwoord is eenvoudig: professionaliteit en eerlijkheid!

Bij Vastgoed Centrale zorgen we ervoor dat alles van A tot Z correct verloopt. Bijna 20 jaar is Vastgoed Centrale een gevestigde waarde in de verkoop/verhuur van vastgoed. Het grote aantal wit-rode borden in het straatbeeld spreekt voor zich.

Graag zijn wij uw partner in één van de belangrijkste beslissingen in uw leven. Als kantoor hechten wij hierbij zeer veel belang aan een persoonlijke aanpak. Bij ons op kantoor is iedereen op de hoogte van de status van uw dossier. Hierdoor wordt u niet steeds doorverbonden naar een andere dienst/persoon, maar krijgt u onmiddellijk een antwoord op uw vraag.

Bij Vastgoed Centrale bent u in de beste handen!

Verkoop

Wilt u uw eigendom verkopen? Geef uw eigendom dan de garantie voor een snelle verkoop!

Eerst en vooral luisteren wij naar uw persoonlijk verhaal. Vervolgens kijken wij samen wat voor u de beste oplossing is. Dankzij een deskundige en persoonlijke aanpak, jarenlange ervaring en een groot klantenbestand van kandidaat-kopers bent u bij Vastgoed Centrale aan het juiste adres. Iedereen in onze regio is opgenomen in ons klantenbestand, zodat wij snel de juiste persoon aan het juiste pand kunnen koppelen.

Wij begeleiden u in de volgende 6 fases van het verkoopproces:

 1. Waardebepaling en verkoopopdracht
  Wij gaan hierbij steeds discreet te werk en er worden op een duidelijke manier afspraken gemaakt. Het ereloon dient u enkel te betalen op het moment dat wij uw woning succesvol hebben verkocht. “No cure, no pay”.
 2. Samenstelling van uw verkoopdossier
  Wij vragen alle wettelijk verplichte documenten aan om de koper van uw pand correct te informeren. Een volledig dossier is zeer belangrijk bij een vlotte verkoop van uw woning.
 3. Publiciteit- en mediacampagne
  Onze panden zijn terug te vinden op verschillende websites, op sociale media en in de geschreven pers. Wij zorgen ervoor dat uw eigendom blinkt in de markt. Dit zal uw verkoop sterk bevorderen.
 4. Commerciële verkoopbegeleiding
  Verkopen is een “vak” waarin wij -met meer dan 15 jaar ervaring- specialist zijn. U kan uw dossier steeds raadplegen via onze eigenaarslogin, zodat u altijd op de hoogte bent van de stand van zaken.
 5. Administratieve afhandeling
  Wij maken een zorgvuldig opgemaakte en wettelijke verkoopovereenkomst op. We laten dit document door uw notaris nalezen, zodat u met een gerust hart kan ondertekenen.
 6. Nazorg
  Wij zorgen ook voor alle praktische zaken zoals de overdracht van de meters, eventuele opmetingen en al uw verdere vragen.
Meer info? Maak dan snel een vrijblijvende afspraak!

Verhuur

Wilt u uw eigendom verhuren? Ga dan voor een verhuring zonder zorgen!
Eerst en vooral luisteren wij naar uw persoonlijk verhaal. Vervolgens kijken wij samen wat voor u de beste oplossing is. Dankzij een deskundige en persoonlijke aanpak, jarenlange ervaring en een groot klantenbestand van kandidaat-huurders bent u bij Vastgoed Centrale aan het juiste adres. Iedereen in onze regio is opgenomen in ons klantenbestand, zodat wij snel een gepaste huurder voor uw pand vinden.

Wij begeleiden u in de volgende 6 fases van het verhuurproces:

 1. Waardebepaling en verhuuropdracht
  Wij gaan hierbij steeds discreet te werk en er worden op een duidelijke manier afspraken gemaakt. Het ereloon dient u enkel te betalen op het moment dat wij uw woning succesvol hebben verhuurd. “No cure, no pay”.
 2. Samenstelling van uw verhuurdossier
  Wij vragen alle wettelijk verplichte documenten aan om de huurder van uw pand correct te informeren. Een volledig dossier is zeer belangrijk bij een vlotte verhuur van uw woning.
 3. Publiciteit- en mediacampagne
  Onze panden zijn terug te vinden op verschillende websites en op sociale media. Wij zorgen ervoor dat uw eigendom blinkt in de markt. Dit zal uw verhuur sterk bevorderen.
 4. Commerciële verhuurbegeleiding
  Verhuren is een “vak” waarin wij -met meer dan 15 jaar ervaring- specialist zijn. U kan uw dossier steeds raadplegen via onze eigenaarslogin, zodat u altijd op de hoogte bent van de stand van zaken.
 5. Administratieve afhandeling
  Wij maken een zorgvuldig opgemaakte en wettelijke huurovereenkomst en plaatsbeschrijving op en zorgen ervoor dat beide documenten worden geregistreerd.
 6. Nazorg
  Wij zorgen ook voor alle praktische zaken zoals de overdracht van de meters, eventuele opmetingen en al uw verdere vragen.
Meer info? Maak dan snel een vrijblijvende afspraak!

Waardebepaling

De eerste en belangrijkste stap in een succesvolle verkoop/verhuring van uw eigendom is de waardebepaling. Hoeveel is uw pand waard? Dit is ons werk als vastgoedspecialist en wij doen dit volledig gratis! Vastgoed Centrale heeft een zeer ruime ervaring in het bepalen van de correcte waarde van uw pand. Wij gebruiken hiervoor onze uitgebreide database met honderden vergelijkingspunten en onze perfecte kennis van de vastgoedmarkt. Op die manier kunnen wij met een grote precisie de correcte waarde van uw eigendom bepalen. Hier start een succesvolle verkoop/verhuring!

Wenst u een GRATIS maar professionele waardebepaling van uw eigendom? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Maak een afspraak

Juridisch advies

Vastgoed is een specifieke materie waar niet iedereen in thuis is. Vastgoed Centrale biedt u op maat betrouwbaar eerstelijns juridisch advies aan en dit in elke fase van uw vastgoedbeslissing. Wij zorgen dat u alles uitgelegd krijgt in een begrijpbare taal, zodat uw specifieke situatie en de oplossingen ervan duidelijk zijn.

Wij beschikken daarnaast over de nodige juridische kennis om een verkoop/verhuur vast te leggen in een zorgvuldig opgemaakte en wettelijke overeenkomst tussen alle betrokken partijen. We zorgen ervoor dat alles volgens de regels van de kunst verloopt en dit op een duidelijke en begrijpbare manier voor iedereen!

Sluit menu Vastgoed Centrale