U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
Gratis schatting
15 jaar ervaring
Centrale ligging

Gratis schatting van uw huis in Limburg

Heeft u er al aan gedacht om een gratis schatting van uw huis in Limburg, onder meer in de gemeenten Bilzen, Hoeselt, Riemst en Tongeren, te laten uitvoeren om zo de waarde van uw woning exact te bepalen? Doe een beroep op Vastgoed Centrale en kom te weten waar u aan toe bent. Een waardebepaling brengt heel wat voordelen met zich mee. Het geeft u een goed idee aan welke prijs u het huis kunt verkopen waardoor u deze onmiddellijk binnen het juiste prijssegment kunt aanbieden. Zo neemt u een vliegende start en bent u er zeker van dat u zichzelf niet tekort doet.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen?

afbeelding huis

Voor onze klanten halen we alles uit de kast

Als vastgoedkantoor gelegen in Tongeren, beschikken we over een ideale ligging om de huizenmarkt in het zuiden van Limburg in de gaten te houden. We zijn als eerste op de hoogte welke panden te koop komen te staan en kunnen hierdoor goed inspelen op de vraag van onze klanten. Aarzel dan ook niet om bij ons kantoor aan te kloppen voor een gratis schatting wanneer u eraan denkt uw huis in Limburg te verkopen. Naast een gratis schatting van uw huis in Limburg , met een sterke focus op Bilzen, Hoeselt, Riemst of Tongeren, organiseren we op vraag ook openhuisdagen om uw woning in de verf te zetten. Uit ervaring weten we dat deze rondleidingen een enorme boost zijn en het verkoopproces aanzienlijk versnellen.
 

Kom langs voor een kennismakingsgesprek

Contacteer ons vandaag nog voor een gratis schatting van uw huis in Limburg, waaronder Bilzen, Hoeselt, Riemst en Tongeren. We leren u en uw woning graag beter kennen tijdens een eerste kennismakingsgesprek en doen u graag onze werkwijze uit de doeken. Stuur ons makkelijk een berichtje via ons contactformulier of bel naar het nummer +32 12 23 03 20 en verkoop uw huis in Limburg aan de juiste prijs dankzij onze gratis schatting.
Niet gevonden wat u zocht?
Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod. 
Schrijf u in

Sluit menu Vastgoed Centrale