U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3700 Tongeren

Omschrijving

Ruime gerenoveerde woning met 3 slaapkamers, tuin, garage in Tongeren, energielabel B, perceeloppervlakte 490m², bewoonbare oppervlakte 188m², EPC-waarde 200, 2 badkamers, oriëntatie noordoosten

Deze prachtige woning in Tongeren is een droom voor iedereen die op zoek is naar een ruime en gerenoveerde woning met een grote tuin en ruime garage (10 meter x 10 meter). De woning is in 2024 volledig gerenoveerd en heeft een perceeloppervlakte van 490.00 vierkante meter en een bewoonbare oppervlakte van 188.00 vierkante meter.

Met 3 slaapkamers en 2 badkamers is er genoeg ruimte voor een gezin of om gasten te ontvangen. De woning heeft een EPC-waarde van 200.00 en een energielabel B, wat betekent dat de woning energiezuinig is en goed geïsoleerd.

De garage is ruim genoeg voor het parkeren van meerdere voertuigen. De tuin is georiënteerd op het noordoosten, wat betekent dat je de hele dag van de zon kunt genieten.

De woning is dichtbij alle voorzieningen gelegen en ook het centrum van Tongeren ligt op wandelafstand. Als je op zoek bent naar een ruime en gerenoveerde woning met een grote tuin en garage, dan is deze woning in Tongeren zeker een bezoekje waard.

Op de keuken komt er nog een keukentablet en het volledige gelijkvloers gaan de verkopers nog verven.

Vrijblijvende bezichtiging mogelijk via 012/230.320 of info@vastgoedcentrale.be


Niet gevonden wat u zocht?
Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod. 
Schrijf u in
Sluit menu Vastgoed Centrale