U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3700 Tongeren

Omschrijving

Gelijkvloers nieuwbouwappartement met 2 slaapkamers, berging, terras en een ruime private en gemeenschappelijke tuin te Tongeren

Gelijkvloers nieuwbouwappartement gelegen in residentie "Vitus" op wandelafstand van het historisch stadscentrum van Tongeren.

Het appartement bevindt zich aan de linkerkant op de benedenverdieping en heeft volgende indeling: inkomhal, apart toilet, ruime en lichtrijke woonkamer met open keuken, berging, badkamer met inloopdouche en 2 slaapkamers.

Aansluitend aan de leefruimte beschikt dit appartement over een ruime privatieve tuin van 49,3 m² met een terras van 12,5 m².

Achteraan op het perceel wordt u verrast door nog een gemeenschappelijke tuin badend in het groen en voorzien van een fietsenberging en gezellige petanque-baan.

Het volledige appartement is voorzien van vloerverwarming en is bijna energie neutraal (BEN-appartement), hetgeen tal van voordelen met zich meebrengt!
Er worden strenge isolatie- en ventilatietechnieken gehanteerd, het appartement beschikt over hoog isolerende beglazing en er worden zonnepanelen geplaatst.

Meer informatie beschikbaar via 012/230.320 of via info@vastgoedcentrale.be


Niet gevonden wat u zocht?
Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod. 
Schrijf u in
Sluit menu Vastgoed Centrale