U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is in optie

3740 Bilzen

Omschrijving

Gerenoveerd appartement op de eerste verdieping met garage in Bilzen, 2 slaapkamers, standaard, EPC-waarde 221.00, energielabel C, bewoonbare oppervlakte 79.00, bouwjaar 2024.

Dit ruime gelijkvloers appartement is gelegen in het centrum van Bilzen en is ideaal voor wie op zoek is naar een appartement met alle comfort. Het appartement is in 2024 gerenoveerd en beschikt over 2 slaapkamers, wat het perfect maakt voor een klein gezin of een koppel dat graag wat extra ruimte heeft.

De bewoonbare oppervlakte van het appartement bedraagt 79.00 vierkante meter, wat voldoende ruimte biedt voor een gezellige woonkamer, een eetkamer en een volledig uitgeruste keuken. Daarnaast is er ook een moderne badkamer aanwezig. Er is een kelder van 5 vierkante meter en een garage van 15 vierkante meter in depri inbegrepen!!

Het appartement beschikt over een garage, wat zorgt voor extra gemak en veiligheid voor het parkeren van de auto. De EPC-waarde van het appartement bedraagt 221.00, wat resulteert in een energielabel C. Dit betekent dat het appartement voldoende geïsoleerd is en redelijk energiezuinig is.

Kortom, dit appartement in Bilzen biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabele en praktische woonomgeving. Met de recente renovaties en de aanwezigheid van een garage, is dit het ideale appartement.

Grote markt van Bilzen ligt op amper 450 meter!!

Vrijblijvende bezichtiging mogelijk via 012/230.320 of info@vastgoedcentrale.be


Niet gevonden wat u zocht?
Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod. 
Schrijf u in
Sluit menu Vastgoed Centrale