U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

3700 Tongeren

Omschrijving

Appartement met 2 slaapkamers en garage in Tongeren - Energielabel B, EPC-waarde 198.00

Dit ruime appartement in Tongeren biedt alles wat je nodig hebt voor comfortabel wonen. Gelegen nabij het centrum van Tongeren (wandelafstand) is dit energiezuinige appartement met garage een ideale plek voor iedereen die op zoek is naar een appartement met alle nodige voorzieningen.

Het appartement heeft volgende indeling:
Inkomhal, 2 slaapkamers, badkamer, toilet, berging, leefruimte, keuken en terras. In de garage is de kelderberging en de autostaanplaats terug te vinden.

Het appartement is voorzien van alle nodige comfort en heeft een praktische indeling. De ruime woonkamer en eetkamer biedt voldoende ruimte voor gezellige momenten met vrienden en familie. De EPC-waarde van 198 en energielabel B zorgen voor een energiezuinige woonsituatie. Een bijkomend voordeel van dit appartement is het terras, waar u kunt genieten van de frisse lucht. Daarnaast biedt een kelderberging en een autostaanplaats in de garage extra gemak en opslagmogelijkheden.

Kortom, dit appartement in Tongeren is een ideale woning voor wie op zoek is naar een standaard, maar comfortabele woonruimte met alle nodige voorzieningen. Met 2 slaapkamers, garage, kelderberging en een bewoonbare oppervlakte van 100.00 vierkante meter, biedt dit appartement alles wat je nodig hebt voor een aangename woonsituatie.

Vrijblijvende bezichtiging mogelijk vi a012/230.320 of info@vastgoedcentrale.be


Niet gevonden wat u zocht?
Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod. 
Schrijf u in
Sluit menu Vastgoed Centrale