U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is in optie

3721 Kortessem

Omschrijving

Ruime woning met 4 slaapkamers, tuin en garage in Kortessem - bouwjaar 1977 - EPC-waarde 271.00 - perceeloppervlakte 534.00 - bewoonbare oppervlakte 200.00 - Energielabel C - oriëntatie tuin noordwest

Deze ruime woning in Kortessem is een ruim huis met een prachtige tuin en een garage. Het huis heeft in totaal 4 slaapkamers en is gebouwd in 1977. Het perceeloppervlakte bedraagt 534.00 vierkante meter en de bewoonbare oppervlakte is 200.00 vierkante meter. De EPC-waarde van de woning is 271.00 en heeft een energielabel C.

De woning beschikt over een ruime garage en heeft een oriëntatie van de tuin op het noordwesten. Daarnaast zijn er ook nog 2 parkeerplaatsen beschikbaar voor de woning. De woning is ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een ruime woning met voldoende slaapkamers en een ruime garage.

Met een EPC-waarde van 271.00 en een energielabel C, is deze woning ook nog eens energiezuinig en duurzaam. De woning is goed onderhouden en biedt veel potentieel voor de nieuwe eigenaar.

Kortom, deze woning in Kortessem is een ideale keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar een ruime, goed onderhouden woning met een prachtige tuin en voldoende parkeergelegenheid. Met 4 slaapkamers, een ruime garage en een energiezuinig karakter, is deze woning een uitstekende optie voor wie op zoek is naar een comfortabel en praktisch huis.

Vrijblivende bezichtiging mogelijk via 012/230.320 of info@vastgoedcentrale.be


Niet gevonden wat u zocht?
Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod. 
Schrijf u in
Sluit menu Vastgoed Centrale